Hirdetés

Core i3-mal frissült a Samsung X széria



|

Az Intel Core i3 ULV processzorával frissült a Samsung X notebook-szériája.

Hirdetés

A Samsung frissítette X Series nevű notebookcsaládját. Egészen pontosan az 1,2 GHz-es, Intel Core i3-330M processzor került bele a 11,6 hüvelykes X180-ba és a 14 hüvelykes X430-ba. Utóbbi már NVIDIA GeForce 310M videóvezérlővel érkezik.

 

Mindkét laptop üzemideje nőtt az új processzornak hála: az ígéretek szerint már majdnem kilenc órát bír az akkumulátor. Az új processzortól eltekintve az X Series belül nem változott, memória és merevlemez terén sincs újdonság a Samsung notebookokban.

 

Ugyanakkor az 500 euróért megvásárolható Samsung X125 is frissült: a 11,6 hüvelykes gépbe az AMD 1,7 GHz-es Athlon II Neo K125-ös lapkája került, 3 GB memóriával és ATI Radeon 4225-ös kártyával. Akkumulátor-üzemideje öt óra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.