Hirdetés

Core M-szinten dolgozik az iPad Pro processzora



|

A tesztek szerint az A9X felér az Intel Core M processzoraihoz.

Hirdetés

Az AnandTech egy átfogó tesztet készített az Apple iPad Pro táblagépéről, és érdekes párhuzamot fedezett fel a kétmagos A9X processzor és az Intel Core M lapkái között. 

Hirdetés

Többek között arra a kérdésre keresték a választ, hogy az Apple saját megoldása felér-e a Core M szériához. Sok Core M CPU-s kütyüt teszteltek le ehhez, például egy belépős processzorral szerelt 12 hüvelykes MacBookot, egy csúcs Core M chipes ASUS Transformer Book T300 Chit vagy egy ZenBook UX305CA-t.  

A SPECint2006† benchmark eredményei szerint az iPad Pro nagyjából egy szinten mozgott a retinás MacBookkal és a ZenBook UX305CA-val. Természetesen a Transformer Book T300 Chi minden tekintetben messze elhúzott a többi géptől. 

A tesztek bebizonyították, hogy bár a Core M sorozat azért még vezet összetettben, az Apple processzorai a broadwelles és a Skylake-alapú Core M CPU-kat is meg tudják szorongatni, ez egy generációval korábban elképzelhetetlen volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.