Hirdetés

Corsair Enthusiast Series TX V2 tápegységek



|

Bemutatkozott a kiváló minőségű, közkedvelt széria következő generációja.

Hirdetés

A Corsair bemutatta az Enthusiast Series TX tápegység-család második generációját. Az új sorozatba egy 650, egy 750 és egy 850 wattos PSU tartozik. A modellek közül egyik sem moduláris, ellenben mindegyik kiérdemelte a 80Plus Bronze minősítést, maximális hatásfokuk pedig eléri a 85 százalékot.

 

Az ATX12V v2.31 és EPS 2.92 szabványoknak megfelelő tápok egy darab 12 voltos ággal rendelkeznek, támogatják az SLI-t, a 140 milliméteres légkavaró pedig dupla csapágyazást kapott. Az elmúlt években az első széria közkedvelt volt a játékosok és a fanatikusok körében, de a megbízható, csendes tápegységet keresők között is.

 

A második generációs széria még csendesebb és hatékonyabb lett, eközben a Corsair ígérete szerint továbbra is kimagasló megbízhatósággal rendelkezik. Az új tápegységek hamarosan Európaszerte megjelennek a boltokban, 99, 119 és 139 dolláros árakon, teljesítmény szerint növekvő sorrendben, öt év garanciával.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.