Hirdetés

CPU-Z - rendszerinformációk egyszerűen



|

Rendszerdiagnosztikai alkalmazás, amely a főbb alkatrészekről közöl információkat.

Hirdetés

Pontos képet kaphatunk számítógépünk főbb alkotóelemeiről (processzor, alaplap, memória) a CPU-Z alkalmazással, amely egyrészt hiba nélkül azonosítja az alkatrészek típusait, másrészt néhány fontos információt is közöl róluk. A telepítést nem igénylő alkalmazás gyakorlatilag egyetlen ablakból áll, az ennek tetején található fülek segítségével navigálhatunk a különböző kategóriák között. A korábban említett három fő részegység mellett külön fület kapott a processzorunkban lévő gyorsítótár adatait és a memória időzítési információit tartalmazó aloldal. A processzorról többek között megtudhatjuk pontos típusát, kódnevét, tokozását és gyártástechnológiáját is. A program precíz (valós időben frissített) adatokat közöl az aktuális belső és külső órajelről, valamint a központi egység szorzójáról is. Az alaplapról a főbb információkat árulja el (például gyártó, típus, lapkakészlet, BIOS-verzió) - csakúgy, mint a memóriamodulokról (méret, típus, időzítési értékek stb.).

 

cpuz.png

 


Egyszerű és könnyen használható alkalmazás a CPU-Z, segítségével pillanatok alatt kideríthetjük egy számunkra ismeretlen számítógép főbb részegységeinek pontos típusát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.