Hirdetés

Creative GigaWorks G550W



|

5.1-es hangkavalkád a Creative-tól, vezeték nélkül - ez a GigaWorks G550W, nem csak játékosoknak

Hirdetés

A Creative legnevesebb konkurenciájának hasonló termékében több szempontból is csalódtunk, ezért volt nagy a várakozás, mikor hírt kaptunk a G550W érkezéséről. A Creative szokásos igényes csomagolásával kellett „megküzdenünk” először, és egy kissé lelombozódott lelkesedésünk. A rendszer szerelésekor ugyanis azt vettük észre, hogy immáron nem látják el színkóddal a jack csatlakozókat, amelyek a mélysugárzót, így a komplett rendszert kötik össze a hangkártyával. Eddig a szokásos zöld-sárga-fekete csatlakozók illesztése pofonegyszerű volt, nem értjük, ezen miért változtattak. Viszont kellemes meglepetésként ért minket, hogy végre van olyan 5.1-es rendszere a gyártónak, amely rendelkezik vezeték nélküli távirányítóval.

 

gigaworks_550.jpg

 

A hangfalak vezeték nélküli megoldása egy kicsit eltér az eddigiektől: nem a hangfalakból került ki a vezeték, hanem egy külön vevőegységet kell a két hátsó hangszóró között elhelyezni, és ehhez csatlakoznak a hangfalak a már megszokott módon.

Eljött a pillanat, mikor a hangtesztre került sor. Nos ebből a szempontból egyáltalán nem csalódtunk, sőt! A hátsó szatellitek is remekül szóltak, a többire pedig nem lehetett panasz, hiszen egy az egyben a ProGamer G500 tulajdonságait örökölte. Árát tekintve azonban nem sokkal marad el a konkurenciától -- ennek ellenére bátran ajánljuk a terméket azoknak, akik szeretik az innovatív megoldásokat, és igényesek az audio-élményekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.