Hirdetés

Creative Live! szériás webkamerák



|

Három új videokamerával bővült a Creative kínálata, ebből egy 1080p-s videót rögzít.

Hirdetés

Három új webkamerával bővült a Creative Technology kínálata: a Live! Cam sorozat első tagja a Live! Cam Socialize HD 1080, amely 1080p-s videó és 12 megapixeles állókép rögzítésére alkalmas. A Live! Cam Socialize HD AF és a Live! Cam Chat HD 720p-s videót tudnak felvenni.

 

A Live! Cam Socialize HD 1080 két beépített, alkalmazkodó mikrofonnal rendelkezik a jobb hangminőség érdekében, és csökkenti a külső zajt. Az autofókuszos, széles látószögű üveglencsék 4x-es digitális zoomra képesek. A kamerához a Live! Central 3 és a Live! Scan névjegykártya-szkennelő szoftver ajándékba jár.

 

A Live! Cam Socialize HD AF-re már csak egy mikrofon jutott, és csak 10 megapixeles fotók készítésére alkalmas. Ahogyan a Live! Cam Chat HD-hez, ehhez is csupán a Live! Central 3 jár; utóbbi azonban már mindössze 5,7 megapixeles állóképeket tud rögzíteni.

 

A Live! Cam Socialize HD 1080 ára 90 dollár, a Live! Cam Socialize HD AF-et 70 dollárért lehet megvásárolni, míg a Live! Cam Chat HD-ért 40 dollárt kérnek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.