Hirdetés

Crucial SSD a gyors PC-kért



|

A gyorsítótárként funkcionáló Adrenaline használatakor nem kell újratelepíteni az operációs rendszert.

Hirdetés

Egyre több gyártó kínál speciálisan olyan SSD-t, amely a gyorsítótár szerepét tölti be. Ilyen esetben egy plusz szoftver segítségével a meglévő HDD-ből és az új SSD-ből egyetlen partíció lesz. A gyakran használt fájlok az SSD-re kerülnek, ezért a rendszer gyors elérési és bootolási időket biztosít, miközben az adatok többsége és a mentések a merevlemezen maradnak.

 

Az SSD-k sebességét és a HDD-k nagy tárhelyét így nagyobb kiadások nélkül lehet kombinálni. Erre hivatott a Crucial Adrenaline nevű meghajtója is, amely az m4-es SSD-re épül, jár hozzá egy 3,5 hüvelykes adapter, illetve az NVELO Dataplex szoftver, amely "becsapja" az operációs rendszert.

 

Az SSD 50 gigabájtnyi helyet biztosít (az SSD-k gyorsítótárként való használatakor maximum 64 GB támogatott). A Crucial azoknak szánja az Adrenaline SSD-t, akik kis költségvetésből szeretnék egy SSD gyorsaságával felruházni gépüket, de igényt tartanak a nagy tárhelyre is. A meghajtó ára 88,88 angol font.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.