Hirdetés

CrystalCPUID 4.13



|

A számítógépünkben lévő processzor összes titkát felderíthetjük ezzel az alkalmazással.

Hirdetés

Többek között használt számítógép vásárlásakor jöhet jól ez az alkalmazás, de egyéb esetben is hasznát vehetjük, ha szeretnénk pontosan tisztában lenni processzorunk minden fontos (és kevésbé fontos) adatával. Indítás után a főablaka tárul elénk, amelyről többek között leolvashatjuk processzorunk típusát, gyártástechnológiáját, kódnevét és tokozását is. Mindezek mellett megjeleníti a központi egység eredeti és aktuális órajelét, külső frekvenciáját és szorzóját is, valamint az általa támogatott speciális utasításkészleteket. Tudása természetesen nem merül ki ennyiben, a menük mélyén turkálva további ablakokat hívhatunk elő. Ilyen például a különböző jelzőbitek állapotát mutató ablak, a részletes gyorsítótár-információkat tartalmazó panel vagy a BIOS-adatok. A program kinézete részletesen konfigurálható, megadhatjuk azt is, hogy a valós idejű, LCD-kijelzőre hasonlító megjelenítője milyen legyen. A szoftver által kinyert információk szövegállományba vagy akár képként is elmenthetők.

 

 

crystal.png

 


Rengeteg, jól kategorizált információt jelenít meg a CrystalCPUID. Ha ilyen jellegű alkalmazásra van szükségünk, bátran próbáljuk ki - még telepíteni sem kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.