Hirdetés

Csak egy autóba kerül az LG új tévéje



|

A hajlított, 55 hüvelykes OLED TV "csak" 14 999 euróba kerül.

Hirdetés

Mivel az Ultra HD képességeit a gyártók már gyakorlatilag kihasználták, sok új, előremutató vonal jelenleg nincs a kijelzők piacán. Némelyik cégtől azonban időnként egy-egy érdekes megoldást kapunk, és ilyen az LG 55 hüvelykes, hajlított kijelzős tévéje is. 

Az LG már többször megvillantotta a hajlított OLED tévéjét, és viszonylag nagy figyelmet sikerült szereznie a furcsa panellel. Korábban remek kérdés volt, hogy vajon mikor és mekkora vagyonért lehet egy ilyet venni otthonra, mostanra viszont már valósággá vált a futurisztikus televízió, amelynek ára is van. 

Az 55 hüvelykes, hajlított OLED TV a Best Buy áruházában tűnt fel először, 14 999 dollárért. Természetesen Európába igen ritkán jutnak el az amerikai árak, ezért mire az LG újdonsága hozzánk is elér, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az árcédula valahol 14 999 euró környékén lesz. A 4,3 milliméter vastag televízió Koreában már a múlt hónaptól kapható, de Európába csak az ősszel érkezhet meg. Az LG azt reméli, hogy 2016-ra 7 millió ilyen készüléket sikerül eladni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.