Hirdetés

Csak jövőre érkezhet az Intel Sandy Bridge-E



|

Meg nem erősített hírek szerint csak januárban kerülhetnek piacra az Intel újdonságai.

Hirdetés

Meg nem erősített hírek szerint az Intel úgy döntött, hogy a Sandy Bridge-E asztali platform a korábban tervezett idei negyedik negyedév helyett csak 2012. januárjában debütálhat. A Sandy Bridge-E 32nm-es LGA2011-es processzorokat és az X79-es lapkakészletet foglalja magába, amelyek az LGA1366-os platform lecserélésére hivatottak.

 

Az Intel célja, hogy tuningmegoldások és játék terén is többet nyújtson. Amennyiben az év végi ünnepek előtt kerülne piacra a Sandy Bridge-E, akkor az Intel és a vásárlók is jól járnának, azonban ha igazak a pletykák, akkor csak a jövő évben láthatjuk meg az újdonságokat.

 

Az Ivy Bridge (22nm / LGA1155) platform megérkezése jövő márciusban vagy áprilisban várható, így ilyen szempontból az Intel nagyon erősen kezdené a következő évet. A másik oldalról nagy érvágást is jelentene a csúszás, hiszen az utolsó negyedévben általában sokat költenek a felhasználók. Ha valóban késik a Sandy Bridge-E, akkor annak a legfőbb nyertese az AMD Bulldozer lehet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.