Hirdetés

Csak jövőre lehet teljes az Ivy Bridge CPU-paletta



|

A középkategóriás modellek a hírek szerint április 23-án érkeznek meg.

Hirdetés

A legfrissebb pletykák szerint április 23-án érkeznek az első Ivy Bridge szériás processzorok az Inteltől. A CPU-k megjelenését már hónapok óta halogatja a gyártó, azonban úgy tűnik, hogy a 22nm-es processzorok közül csak a középkategóriás modellek kerülnek piacra ebben a hónapban.

 

A VR-Zone információ szerint a mobilprocesszorok csak júniusban követik az első Ivy Bridge CPU-kat, a felsőkategóriás, asztali PC-kbe és szerverekbe szánt verziók pedig idén már nem jelennek meg, csak valamikor 2013-ban, vélhetően a CES idején.

 

Az egyik ilyen, szóban forgó CPU a tízmagos Ivy Bridge EP, amely 12-20 százalékkal kínál magasabb órajelet, mint a mostani Xeon E5. A cache memória mérete 25 vagy 30 MB lehet, míg a fogyasztás 95 wattról 130-ra ugrik fel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.