Hirdetés

Csak óriás notebookokba fér a GTX 480M



|

Csak megfelelően nagy méretű notebookokba fér bele az NVIDIA GeForce GTX 480M grafikus kártyája.

Hirdetés

Az elmúlt héten beszámoltunk az NVIDIA GeForce GTX 480M-ről részletesebben is, most pedig elkezdtek feltűnni az első notebookok, amelyekbe immáron ez a grafikus vezérlő került. Sokaknak volt egy olyan érzése, hogy nem a hordozható méretű laptopokba lesz beszerelhető a GTX 480M - nekik lett igazuk.

 

A HotHardware lecsapott a Clevo Style Note D900-as játék-notebookjára, és időközben a Sager is kínál már ilyen GPU-val szerelt behemót noteszgépet. Az alábbi gépekben a behemót szó a közös.

 

Úgy tűnik, a GTX 480M egyelőre kizárólag olyan laptopokban tűnik fel, amelyek asztali szolgálatra tervezett Intel Core i7-es processzorral vannak felvértezve, és legalább 17 hüvelykes mérettel rendelkeznek. Ez pedig mint tudjuk már a desktop-replacement kategória, tehát ha valaki nem PC-t akar, de notebookját sem sűrűn mozdítja egyik szobából a másikba.

 

A HotHardware tesztjén egyébként toronymagasan végzett az első helyen a GTX 480M-mel szerelt notebook a vetélytársakkal szemben.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.