Hirdetés

Csak papíron új az AMD Radeon R5 230



|

A spekulációk szerint olyan 50 dolláros áron kerülhet piacra a hardver.

Hirdetés

A TechPowerUp beszámolója alapján a Gigabyte közbenjárásával az AMD nagy csendben bejelentette az idei legolcsóbb „új” grafikus kártyáját, amelyet a nemrég bevezetett elnevezési sémát használva Radeon R5 230 névre kereszteltek az illetékesek. A hardver ettől függetlenül közel sem friss fejlesztés, ugyanis egy az egyben a 2011 áprilisában bemutatott Radeon HD 6450 átcímkézéséről van szó.
 

Hirdetés


Ennek köszönhetően a DirectX 11-es AMD Radeon R5 230 az elkövetkező hetekben olyan 50 dollár körüli áron kerülhet piacra. Játékra természetesen csak rendkívül limitált mértékben használható, a legújabb címek futtatásával próbálkozni sem érdemes, igazság szerint még 2011-ben sem ilyen célra találták ki a terméket.


Fontosabb specifikációk: 160 stream processzor, 625 megahertzes üzemi frekvencia, 1 GB DDR3 memória (64 bites sín, effektíve 1066 MHz-es órajel), PCI Express 2.1 csatolófelület, D-SUB / Dual-link DVI-D / HDMI kimenetek.


(Forrás: Gigabyte)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.