Hirdetés

Csalók reszkessetek!



|

Lebuktatja a csaló játékosokat az Intel legújabb technológiája.

Hirdetés

Leggyakrabban a gyors és pontos mozgáskoordinációt igénylő FPS (belső nézetes akció) játékokban fordul elő csalás, ilyenkor pedig a csaló játékos Rambóhoz hasonló módon sorra végez az ellenséggel. A jogtalan előnyhöz többféle módon hozzáférhetünk, de a legnépszerűbbek a célzást elősegítő, úgynevezett aimbot szoftverek, aminek használatával a célkereszt pontosan a kívánt célpontra szegeződik vagy a wall hack, azaz a "falon átlátás".

 

research@intel.jpg

A Research@Intel napon az Intel egy új technológiát mutatott be, amivel a csalók könnyedén kiszűrhetők, ám a pontos részleteket sajnos nem hoztak napvilágra. Travis Schluessler a cég munkatársa csupán annyit árult el, hogy a szervernek külött adatokból kideríhető a csalás amiről az adminisztrátor számára vagy a többi játékos számára a rendszer értesítést küld, ezt követően pedig az adott játékos kitiltható -- vagy akár a már játék indítása előtt figyelmeztetést küld, hogy az adott szerveren vagy vitruális szobában csalnak.

 

 

A technológia kifejlesztésének elsősorban üzleti vonatkozása van -- mint például a click faud kattintásos csalások elleni védekezés -- ezért ne számítsunk arra, hogy hamarosan minden játék fel lesz szerelve az imént bemutatott rendszerrel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.