Hirdetés

Csendben vannak az EVGA új tápjai



|

Bemutatkozott a GQ széria, ami alacsonyabb terhelés mellett néma marad.

Hirdetés

Az EVGA bemutatta a legújabb tápegységeit, amelyek a GQ széria keretében kerülnek a piacra. Van több nagyon jó tulajdonságuk is. 

Hirdetés

Az egyik ilyen a 80 Plus Gold minősítés, ami normál terhelések mellett 90 százalékos vagy még jobb hatásfokot jelent. Jó pont az 5 év garancia is. 

A legérdekesebb viszont az EVGA ECO mód, ami lehetővé teszi a csendesebb PC-k építését. Ebben a módban a tápegység teljesen néma marad, amikor alacsonyabb vagy közepes terhelés éri a rendszert. 

Feleslegesen tehát nem forog a ventilátor, de magasabb terhelésnél egyből elindul a 135 milliméteres ventilátor. 

A félmoduláris dizájn extraként lehetővé teszi, hogy csak a tényleg szükséges kábeleket használjuk. Ezzel persze a légáramlás is jobb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.