Hirdetés

Csendes, csúcskategóriás ház a Cooler Mastertől



|

A csendesség jegyében készült Silencio 650 8 HDD-t és 3 felsőkategóriás videokártyát is elnyel.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta a legújabb prémiumkategóriás számítógépházát, amely a csendesség jegyében készült el, ám nem utasítja vissza az erőteljes hardvereket. A Silencio 650 belül külön zajcsökkentő réteget kapott, hely pedig annyi van benne, hogy 8 merevlemezt és 3 felsőkategóriás videokártyát is elnyel.

 

A tornyot kifejezetten úgy alakították ki, hogy a lehető legtöbb zajt elnyelje, amelyet a hardverek keltenek. Ebben tovább segít a zajcsökkentő habréteg is. Az előlapi panel meglehetősen sok funkciót kínál: a DualBoot HDD-kapcsoló segítségével például Windows-ról vagy Mac-ről is bootolhatunk. A szintén itt található ventilátorvezérlő egyszerre 6 légkavarót képes szabályozni, 700 és 1200 RPM között. A memóriakártya-olvasó mellett USB 3.0-ás port is található.

 

A 7 + 1 bővítőhellyel rendelkező ház támogatja a 3-utas SLI-t és CrossFireX-et, és a 434 milliméter hosszú grafikus vezérlőket is elnyeli. A Silencio 650 június végén kerül a boltokba, 139,95 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.