Hirdetés

Csendes ház a BitFenix-től



|

A Ghost a felsőkategóriában indul, a csendesség mellett a sokoldalúságra törekszik.

Hirdetés

A BitFenix tovább bővítette a számítógépházainak a listáját, ezúttal a Ghost névre keresztelt modellel. Az újdonságba egy speciális anyag került, ami tompítja a zajokat - ugyanakkor arra is figyeltek a tervezők, hogy a legújabb hardverek is beférjenek, így ne legyen gond a vízhűtéssel vagy a hosszabb videokártyákkal.

 

A minimalista külsővel rendelkező Ghost felülete egy NanoChrome bevonatot kapott, ami a műanyag és a fém részeken is tetszetős eredményt kínál. A zajt elnyelő anyag a Serenitek névre hallgat, és az előlap mellett a két oldalsó panelt is bevonták vele.

 

Belül két 120 milliméteres, csendes Specte ventilátor és a HDD-k antivibrációs tálcája igyekszik tovább csökkenteni a kiszűrődő hangok mennyiségét, de a tápegység alá is gumiborítás került. Az SSD-racknak köszönhetően vagy három plusz meghajtó vagy a 330 milliméteres videokártyák rakhatóak a toronyba, amely szeptember végén kerül a boltokba, 89 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.