Hirdetés

Csendkirály: Sennheiser PXC 450



|

Nálunk járt a gyártó legújabb, aktív zajszűréssel ellátott fejhallgatója.

Hirdetés

Kisebbfajta ellentmondás fedezhető fel a nemrég bemutatott Sennheiser PXC 450 fejhallgató kapcsán. A gyártó ugyanis a tökéletes csendet hirdeti, ami valljuk be, igen érdekes egy fejhallgató esetében. Naiv gondolat lenne a részünkről, ha hangteljesítménybeli problémákra gondolnánk emiatt, ezért lássuk, miért is olyan nagyszerű ez a csúcskategóriás termék.

 

pxc_450_1.jpg

 

Az egyik, amiért szerethető a PXC 450, az a NoiseGuard 2.0 technológia. Ez lényegében egy, a Sennheiser által szabadalmaztatott aktív zajszűrő eljárás, amely igen kifinomult módon képes kiiktatni a kívülről érkező környezeti zajokat. A speciálisan kifejlesztett szűrési algoritmusoknak hála akár 23 decibelnyi zajmennyiségtől is megszabadíthatja füleinket a PXC 450. Ehhez hozzájön még a passzívan elérhető 32 decibelnyi csillapítás, amely kettős szűrés révén zavartalanul élvezhetjük a lejátszott dallamokat.

 

pxc-450_2.jpg

 

A NoiseGuarddal szoros kapcsolatban működtethető a TalkThrough rendszer. Ez egyfajta intelligens tompítása a külső zajoknak arra az esetre, ha valaki épp beszél hozzánk. A funkció aktiválásával nem szükséges levenni fejünkről az eszközt, tisztán és érthetően fogjuk hallani partnerünk beszédét. Ha esetleg így is halknak ítéljük a mondandóját, a hangerő gombok nyomkodásával állíthatjuk be a már érthető szintet.

 

pxc_450_3.jpg

 

Természetesen ez a két technológia teljesen kikapcsolható, ami leginkább azért hasznos, mert az aktív zajszűréshez elem szükséges. Érdemes odafigyelni a PXC 450 állapotára, az aktív álláson felejtett NoiseGuard és TalkThrough ugyanis hamar lemeríti az AAA típusú elemet.


Adatok:

  • Zárt típusú fejhallgató
  • Frekvenciatartomány: 8-28000 Hz
  • Impedancia: 750/150 Ohm
  • Passzív zajcsillapítás 32 decibelig
  • NoiseGuard 2.0 aktív zajszűrés (23 dB), 1 db AAA elem szükséges hozzá
  • TalkThrough technológia
  • 3,5 mm-es csatlakozás, 6,3 mm-es és 2×3,5 mm-es adapterek
  • 1,4 méter hosszú kábel

Ár: kb. 87000 Ft


Értékelés:

Előny: kényelmes viselet, NoiseGuard 2.0 zajszűrés, TalkThrough technológia

Hátrány: sokkoló árcédula

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 5

Ár/érték: 3,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.