Hirdetés

Cserélhető objektíves fényképezőgép, tükör nélkül



|

Az NX100 az NX10 debütálása után kerül piacra, mely a Samsung Electronics első tükör nélküli fényképezőgépe. Az NX100-ban szintén megtalálható az NX10-ből ismert APS-C szenzor és a 3 hüvelykes AMOLED kijelző.

Hirdetés

Az NX100 vázát úgy tervezték, hogy minél jobban illeszkedjen a felhasználó kezébe, illetve az i-Function pedig most először biztosít lehetőséget a felhasználónak arra, hogy a gépet az objektíven található gyűrű segítségével állítsa be (fénykorrekció, fehérfény egyensúly, ISO). Az NX100 gyors automatikus élességállító rendszert kapott, továbbá az ISO érzékenységet  6400-ra növelték. A Samsung nem titkolt célja, hogy az NX100-zal uralják a tükör nélküli, cserélhető objektíves gépek piacát (ugyanúgy, mint annak idején a két kijelzős DualView kategóriában), amihez egy sor kiegészítőt is kínálnak.

 



Az NX100 kapcsán meg kell említeni, hogy a Samsung együttműködik az indie-rock zenét játszó OK Go-val, aminek eredménye az együttes legismertebb slágerének a „Here It Goes Again”, más néven „Treadmill Dance”, NX100-zal készült klippje, amelyben a zenekar koreográfiára táncol nyolc futópadon. A videót 60 millióan nézték meg a YouTube-on, ezzel minden idők legnézettebb online klipjévé vált. A trailer bemutatja az OK Go és az NX100 együttműködésével létrejött projektet és bepillantást enged a hamarosan érkező teljes videóba is. Az összes film, köztük a trailer és a nemsokára megtekinthető videoklip, a www.cre8yourworld.com oldalon lesz elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.