Hirdetés

Cserélhető objektíves videokamera a Sony-tól



|

Összesen hét darab különböző objektívet lehet aggatni a vázra, természetesen külön-külön.

Hirdetés

A Sony a VG10 után piacra dobta a következő HD felbontásban rögzítő, cserélhető objektíves videokameráját, mely elődjénél többet tud. A NEX-VG20 ugyanazt az E-mount technológiát alkalmazza, mint az alacsonyabb típusszámú testvére. Többek között javítottak az ergonómián, mégpedig a felhasznált anyagokkal, illetve egy második felvétel gombbal, mely adott esetben könnyebben elérhető, mint az eddigi egy.

Ezeken kívül a kép minősége is jobb, csakúgy, mint a rögzített hangoké. Ahogyan a NEX-5N-ben és NEX-C3-ban is, az Exmor APS HD CMOS szenzor dolgozik, mely 16 megapixeles felbontást tesz lehetővé, RAW-ban, Full HD AVCHD-ben, 24p és 60p minőséggel. A mozis hatás elérése érdekében a 24p-s mód mellé olyan képbefolyásoló lehetőségek társulnak, mint a Cinema Tone Gamma és a Cineam Tone Color. A Sony Electronics videokamera részlegének igazgatója, Andy Bubala szerint a cserélhető objektívek lehetősége és az állóképek minősége vetekszik a DSLR-ekkel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.