Hirdetés

Csillogó külső winchester



|

Ha nemcsak a belbecs, hanem a külcsín is fontos.

Hirdetés

Többnyire nem foglalkozunk azzal, hogy néz ki egy merevlemez, hiszen lássuk be, tulajdonképpen nem más, mint egy tárolódoboz. A tartalmon van a hangsúly, a biztonságon, esetleg a súlyon vagy a terjedelmen, a könnyedebb hurcolhatóság miatt. Egy ideje azonban megjelentek a színek a hordozható winchestereken is, úgyhogy immáron megvehetjük őket vidám, vagy épp elegáns köntösben is.

 

 

 

 

 

A Samsung G2 sorozatba tartozó külső merevlemezei igazi ragyogást hoznak életünkbe. Ahogy a gyártó mondja, a burkolata "csillog a napon, mint a szélben hajladozó baobabfa levelein átszűrődő napfény". Költői, nem igaz? A különleges hatást apró kis korongformák váltják ki a borításon, amelyek különböző szögekben verik vissza a fényt, hasonlóan a fazettált csiszolású ékkövekhez. Az anyaga karcolódásmentes, ráadásul környezetbarát, az eszköz energiafogyasztása alacsonyabb, működése halkabb. Valós idejű biztonsági másolat készítésével, virtuális meghajtóval és jelszóval védi adataidat az enyészettől, illetve az illetéktelen felhasználástól.

 

 

 

 

 

Négy színben kapható: kobaltfekete, ezüstfehér, olajzöld és korallkék. Windowson és Macen is könnyedén használható (Windows 2000 Pro / XP / Vista / 7 ; Mac OS X 10.4.8 vagy újabb), tárolókapacitása 640 GB is lehet. Két és fél hüvelyk méretű, és kevesebb, mint tizenöt dekát nyom. Az Amazonon a fél terabájtos változata 88 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.