Hirdetés

Csodagépek szemléje - egyet pedig meg is nyerhet!



|

Pimpelés, csicsázás, neonozás, optikai tuning. Összeállítás a világ 11 jó eséllyel legdögösebb PC-jéről. Ráadás: 30000 eurós gépet nyerhet!

Hirdetés

 

Időutazó laptop

 

 

datamacerlaptop2.jpg

 

Széles körben hallani, hogy II. Erzsébet királynő iPod rajongó. Ha ez igaz - és hanem, akkor is -, abban is biztosak lehetünk, hogy Viktória királynő pedig lehidalna Richard Nagy (hmm, a magyar név kötelez) precíziós munkájától. A Datamacer néven is ismert szakember egy HP ZT1000 laptopot alakított át egy Viktória korabeli zenedoboz stílusára, a bronz- és bőrberakásos fa doboz óramű jellegű fedél díszítést kapott, emellett antikolt réz billentyűzettel és egérrel is dicsekedhet. Hegedűkön bevett „f" hangrések adnak utat a hangnak, és bekapcsolásához órafelhúzó kulcs szükséges. Nem kevés munkaóra és anyag van az egyedi remekműben, és ahogy az igényes közönség Datamecertől megszokhatta, az ára is királyi. Képek és további info itt.

 

Minden ami itt fénylik, arany!

 

 

voodoopcomengold.jpg

 

 

Alig több mint 21000 dollárért alkalmi vétel a 24 karátos arannyal borított VoodooPC Omen. Intel Core 2 Extreme QX6850 lapul benne és megcsodálhatta már a közönség az idei CES-en és a YouTube-on is (katt ide). Eddig kettő kelt el belőle, egyik egy dubaji jótékonysági árverésen. Akik vékonyabb pénztárcából gazdálkodnak, azok szimpla aranyszín festéssel is beszerezhetik az Oment, már akár 5406 amerikai dollárért.

 

Kristály őrület maximumon

 

 

crystalicing.jpg

 

 

Meglévő gépünket adhatjuk kristályosítóba a crystalicing.com-on. A Cristal Icing 2000 (katt ide) dollártól bevállal hozott laptopot, mobilt, gitárt, egeret de akár vodkásüveget is. Swarowsky kristályokkal dolgoznak, a vevő választotta dizájnnal. Rod Steward lánya, Kimberly Stewart rendelte a képen látható darabot, de az ügyfél listán - úgyis kitalálták - ott van Paris Hilton is.

 

Zöld lángokban

 

 

falconicon.jpg

 

 

Nem úgy, mint némely laptopok, ez a darab csak megjelenésében borul lángokba. A Falcon Northwest csúcsmodellje Mach V névre hallgat (katt ide), tervezői 8 magos Intel Skulltrail 5400 processzorral, 2 terabájtos RAID háttértárral, két GeForce 8800 Ultra videovezérlővel igyekeznek teljesítményben is felzárkózni a kimagasló külsőhöz. Az Icon Exotic gépházba ültetett konfiguráció saját, egyedi festést és megvilágítást kapott, no és szinte olcsón, már 14000 USD alatt hozzájuthatunk.

 

Cirkuszi laptop, de olcsón

 

nvspc.jpg

 

 

Jose Karlen keze munkáját dicséri az állatcirkusz kedélyes rajzfilm hangulatú dizájnja. 186 dollárért applikálja rá meglévő noteszgépünk tetejére, ami a többi árcédulát nézve barátinak számít. Egyszínű festést kérhetünk még némi pluszpénzért a gép többi részére, illetve vásárolhatunk készre festett gépet is. Az NVSpc Virtual Paintshop weboldala (katt ide) számos más kész mintát kínál és lehetővé teszi, hogy online alkossunk saját dizájnt is.

Jön az űrhajó... vagy a vonat?

 

smoothcreations.jpg

 


Jim "Smooth" Saling a sportautó dekoráció világából nyergelt át egyedi festésű PC-k készítésére. Az itt bemutatott Smooth Creations Apollo (katt ide) teljes konfigurációban 2600 dollárról indul, magát a házat viszont már 450-ért megkaphatjuk.

 

Kék villám – Velocity Micro

 

 

velocitymicro.jpg

 


A Velocity Micro (katt ide) szakemberei egy hetet töltenek minden egyes darabjuk kábelezésével, finomhangolásával és benchmark-ok futtatásával, teszteléssel. A Raptor Signature Edition egyik leggyorsabb darabjuk, A síma design konfiguráció a fenti kék festésben 6395 dollárért vihető el, ami már nem is tűnik annyira soknak, ha tudjuk, hogy 3 gigahertzes négymagos Intel Core 2 Extreme processzor és két nVidia GeForce 8800GTX videokártya van benne, utóbbiak SLI-be kötve.


Idegenek robogója

 

alienware.jpg

 

 

Jól megy az 50-es évek retro-autó designja az űrbéli, Alien hangulathoz. Az Alienware's Area-51 ALX CF konfigurációja (katt ide) Space Black P2 házban honol, rengeteg lóerővel együtt. Kezdő kiszerelésben Intel Core 2 Extreme négymagos procival és ATI Radeon HD Crossfire videovezérlővel már 5149 dollárért megkaphatjuk. Még jobb tempó érdekében rendelhető SSD meghajtókkal is.

 

Fedetlen szervek

 

cyberpowerpc.jpg

 

 

Tudva, hogy a belső számít igazán, a kék neonnal ékesített CoolerMaster Stacker ház tiszta képet nyújt belső alkotóelemeiről. A mintegy háromezer dolláros CyberPower Gamer Infinity SLI 3X (katt ide) masszív ezer wattos tápegységgel bír, 2.4 gigahertzes Intel Core 2 Quad Q6600 CPU-ja és a három darab nVidia GeForce 8800GTX maximális játékerőt biztosít.


Gamer Paladin 885-MX

 

 

ibuypower.jpg

 



A Thermaltake Armor Gaming Case igényes ablakot nyit a belső kiépítésre az iBuyPower kék neonos konfigurációjában. Az 1350 USD-től induló díszes konfiguráció (katt ide) nem is túl drága, de már ezért is Core 2 Duo E6550 processzort és nVidia GeForce 8800GTS grafikus kártyát kapunk. Rendelhetünk persze gépet drágábban is, négymagos processzorral és SLI videóval.


HM3 - megnyerhető álom, és most nem amerikaiaknak!

 

 

hm3.jpg

 

A pcworld.com nyomában járva írjuk cikkünket, de az utolsó modellnél meg kellett torpannunk, mert a 30000 dolláros csúcsgép csak Észak-Amerikában lakók számára elérhető. Sebaj, mert testvérlapunk, a PC Welt számos neves gyártó támogatásával építette fel saját díjgépét, a HM3-at (info itt). Ön is megnyerheti minimális nyelvtudással, ha regisztrál itt. A lottó ötösnél lényegesen több esélyünk van, olvasóinknak sok szerencsét kívánunk!

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.