Hirdetés

Csökken az ATI/AMD grafikus kártyák ára



|

A hét folyamán két kártya árcsökkentése várható.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várni az AMD Radeon HD4890 érkezéséig, így van még idő kisöpörni a raktárkészletet és előkészíteni a terepet az új kártya fogadására. Viszont ezen felül más okok is közrejátszanak a mostani árcsökkentésben, mint például a rivális NVIDIA GeForce GTS 250 kártyájának megjelenése. A középkategóriás GTS 250 paraméterei tulajdonképpen teljes mértékben megegyeznek a most is kapható GeForce 9800+ kártyával, csupán a név változik, hogy jobban illeszkedjen az gyártó jelenlegi termékkínálatába.



atiradeonhd4850-lg.jpg

 

HD4850: Így is jó vétel volt, de most még olcsóbb lesz...


Annak érdekében, hogy az AMD továbbra is versenyképes maradjon a "zöldek" marketingfogásával szemben, csökkentik a sikerszériának kikiáltott HD4850 és HD4870-es kártyák -- pontosabban csak az 512 megabájt memóriával ellátott változatok -- ajánlott végfelhasználói árát. Ennek megfelelően a HD4870 512MB kártyák ára 199 dollárról 149 dollárra, míg a HD4850 512MB 129 dollárba fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.