Hirdetés

Csökken egy kicsit a GTX 750 Ti ára



|

Nem durván, de ebben a termékkategóriában minden forint számít.

Hirdetés

Valamikor a nem túl távoli jövőben az NVIDIA piacra dobja majd a középkategóriás GeForce GTX 950 nevű videokártyáját, amely a szuper népszerű GTX 750 Ti utódja lesz. A Hardware.fr beszámolója alapján a hadműveletet előkészítendő a gyártó most csökkentette a GTX 750 Ti árát: egyrészt helyet csinálnak az új terméknek, másrészt a régi kártyát újrapozicionálják az AMD Radeon R7 360 ellen. Az árvágás mértéke elvileg 15-20 euró közt van, azaz ha minden igaz, akkor hamarosan 4700-6200 forinttal csökkenhet a boltok által elkért összeg.

Hirdetés


Ilyen árcsökkenéssel a GTX 750 Ti ára körülbelül a GTX 750-esére esik. Nem tudni, hogy a gyengébb kártyával mit kezd majd a chiptervező: talán kivezeti a piacról, talán annak is csökkenti az árát. Nekünk az utóbbi verzió tetszene, hiszen a GTX 750 jelentősen erősebb az alatta lévő GT 640-es modellnél, azt leváltva az NVIDIA végre érdemi sebességnövelést hajtana végre a belépőkategóriás kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.