Hirdetés

Csökkenhet egy picit a Radeon RX 470 ára



|

Sejthetően a GeForce GTX 1050 Ti érkezésére reagálhat az AMD.

Hirdetés

A tipikusan megbízható informátorokkal rendelkező TweakTown beszámolója szerint csökkenhet egy picit a most már VR-Ready AMD Radeon RX 470 grafikus kártya fogyasztói ára, konkrétan 10 dollár elengedésével 169 dollárra. Ez nem nevezhető eget rengető árvágásnak, ám a hírek szerint a gyártó szükségesnek látja a hónap vége felé bemutatkozó NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti érkezése miatt.


Hirdetés


Az eddig kiszivárgott információk alapján az NVIDIA 149 dolláros gamer videokártyája egy picivel gyorsabb lehet a GeForce GTX 960-nál, azaz egyes játékokban akár 30 százalékkal is gyengébbnek ígérkezik az RX 470-nél. Ennek fényében a két termék közti 30 dolláros árkülönbség indokoltnak tekinthető, ám az AMD illetékesei állítólag attól tartanak, hogy a vásárlók szíve az NVIDIA felé húz majd, így inkább 20 dollárra próbálják redukálni az árkülönbséget. További megfontolás lehet, hogy a GTX 1050 Ti elvileg külső tápellátást nem igénylő változatban is elérhető lesz, ami ebben az árkategóriában egyértelműen az NVIDIA malmára hajthatja a vizet.


A jelenlegi hírek szerint 2016. október 25-én mutatkozhatnak be a GTX 1050 és GTX 1050 Ti videokártyák.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.