Hirdetés

Csökkenhetnek az SSD-k árai



|

A nagyobb gyártók csökkentik az áraikat, hogy maguk mögé utasítsák a kisebb cégeket.

Hirdetés

Csökkenhet az SSD-meghajtók ára, ezzel egyszerre pedig a kisebb gyártók is kiszállhatnak a piacról, miközben a NAND Flash lapkák árai is lentebb mennek. Tajvani források szerint számos olyan kereskedő felvette a kínálatába az SSD-ket, amely korábban csak memóriakártyákat és pendrive-okat forgalmazott.

 

A Kingston, az Intel, az OCZ és a Crucial erre árcsökkentéssel válaszolt: a céljuk, hogy a kisebb cégeket maguk mögé utasítsák, vagy akár ki is söpörjék a piacról.

 

A SATA 2-ről SATA3-as interfészre való átállás következményeként a meghajtók kapacitása 32-64 gigabájtról 128-256 gigabájtra nő. Noha a HDD-ket még így sem cserélhetik le teljesen az SSD-k, a felhő-alapú adattárolásnak köszönhetően egyre több asztali gépben és ultrabookban lehet létjogosultsága az SSD-meghajtóknak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.