Hirdetés

Csökkennek az AMD APU-k árai



|

A Trinity APU-k és néhány AM3+ processzor árcédulája karcsúsodik áprilisban.

Hirdetés

Mivel érkezőben van az AMD legújabb, Richland APU szériája, ezért a gyártó elérkezettnek látta az időt arra, hogy az előző generáció árát kicsit lentebb vigye. Ez azt jelenti, hogy a Trinity architektúrára épülő processzorok árcédulája hamarosan karcsúsodik.

A híreket persze nem maga az AMD közölte, hanem a pletykákra oly gyakran figyelő, és iparági forrásokat megmozgató Digitimes ásta elő. Az A8-5600K és az A4-4000 kódnévre hallgató APU-k ára biztosan esik most áprilisban, de várhatóan a többi modellé is csökken.

Mivel a Richland lapkák A szériás darabjai, az A10-6800K és az A8-6600K a második negyedévben kerülnek a boltokban, ezért még valószínűbb, hogy nem csak pár darab Trinity APU-k érint az áreső. Az APU-k mellett néhány AM3+ foglalattal rendelkező CPU is olcsóbb lesz, név szerint az FX-8320, az FX-6300 és az FX-4300 lesznek azok, amelyekhez valamivel könnyebb lesz majd hozzájutni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.