Hirdetés

Csökkent a Dell iránti bizalom



|

Egy felmérés szerint csökkent a Dell vásárlóinak elégedettsége.

Hirdetés

Egy korábbi felmérésen a Dell már volt első, ám most jelentősen visszaesett: a 100 pontból mindössze 74 ért el, míg tavaly 78-at kapott. Az egyetlen gyengébben jegyzett számítógépgyártó a listán a HP a maga 73 pontjával. Az Apple is esett néhány pontot, ám 79 ponttal még így is sikerült megtartani vezető pozícióját.


A visszaesés az egész PC szektornál tapasztalható, átlagosan két ponttal csökkent az elégedettség, a tavalyi 77-ből idénre 75 lett.

A Dell eredménye nem meglepő, mondta a jelentés kommentárjában Claes Fornell Michigani közgazdasági professzor. Egy évvel ezelőtt - annak ellenére, hogy magas pontszámot értek el -, a vevőszolgálatnál már észleltünk problémákat, és felismertük, hogy a vállalatnak jelentős lépéseket kell tennie, hogy megfordítsák ezt a tendenciát.


Mindeddig a Dell semmilyen formában nem reagált a felmérés eredményére.

Érdemes megjegyezni, hogy ugyanez a felmérés mutatott rá arra, hogy a weboldal és keresőmodul-szektorban, a Yahoo először váltotta fel Google-t az első helyen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.