Hirdetés

Csökkent a Radeon HD3000 széria ára



|

Áresés az NVIDIA GeForce 9600 GT bejelentését követően.

Hirdetés

Az árcsökkentés mértéke mindkét kártyánál említésre méltó. Az erősebbik vezérlő, a HD3870 ajánlott végfelhasználói ára az Egyesült Államokban 244 dollárról 189 dollárra csökkent, míg a HD3850 esetében ennél valamivel szolidabb, 199-ről 169 dolláros csökkenést könyvelhettel el a vásárlók.

 

Mindez azt jelenti, hogy az áresés hamarosan az egész Világon, így hamarosan hazánkban is érezhető lesz. Az árcsökkenés nyomán a HD3870 esetében (az euró és dollár árfolyamától függően) körülbelül  10-15 ezer forintos, míg a HD3850-nél 5-8 ezer forintos ármérséklődéssel számolhatunk.

 

Ezzel a lépéssel az AMD éppen ott támadja az NVIDIA-t, ahol az a leggyengébb -- ez az NVIDIA esetében rendszerint az ár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.