Hirdetés

Csökkent az AMD Radeon R9 280 ára



|

Ezen felül végre normalizálódott a többi R-szériás kártya ellenértéke is.

Hirdetés

Az elkövetkező időszakban komolyabb videokártyát vásárolni kívánók számára kellemes meglepetés lehet, hogy az AMD a héten 279 dollárról 249 dollárra (olyan 55 ezer forintra) csökkentette a Radeon R9 280 grafikus hardverének árát. A lépéssel ár/érték tekintetében a termék végre bekerült az objektíven elfogadható helyére. Ettől függetlenül a Never Settle kampányban továbbra is Gold fokozatú a hardver, azaz megfelelő viszonteladótól beszerezve maximum 3 játék választható mellé ingyenesen.

Hirdetés


Ezzel párhuzamosan az NVIDIA riválisának összes tavaly bemutatott Radeon R7 és Radeon R9 szériás kártyája elérte a hónapokkal ezelőtt meghatározott ajánlott árszintet. Az ellenértékeket a kriptopénzt – elsősorban LiteCoint – előállítók tartották magasan, ugyanis a kérdéses videokártyák megfizethető és hatékony választásnak bizonyultak a pénzhelyettesítő eszköz bányászatához, így cukorkaként vették őket.


(Forrás: PCWorld)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.