Hirdetés

Csökkentett fogyasztású Pentium D



|

Hamarosan 30 wattal csökken a kétmagos Intel processzorok fogyasztása

Hirdetés

Az új, D-0 revíziójú maggal ellátott Pentium D 960, 950, 945, 925 és 915 processzorok szállítása várhatóan 2006. szeptember 11-én kezdődik el az Intel partnerei számára. Az új magok kisebb fogyasztása révén a processzorok hőtermelése is jelentősen lecsökken, hála az új 65 nanométeres gyártástechnológiának --amelyet a Core processzorokban már egy ideje sikeresen alkalmaznak.

Mindez azt jelenti, hogy a processzor azonosító (CPUID) F65-re változik, ezáltal biosfrissítésre lesz szükség, hogy a mostani alaplapok felismerjék, és megfelelően kezeljék.
A Pentium D hamarosan igen kelendő lehet a vásárlók körében, hiszen a hamarosan megjelenő Core 2 Duo alaposan lenyomja majd a régebbi processzorok árát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.