Hirdetés

Csökkenti egyes HD 7000 kártyák árait az AMD



|

Hamarosan a gyártó négy felső kategóriás megoldása is olcsóbbá válik.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk az elkövetkező hónapokban komolyabb Radeon videokártyát vásárolni kívánóknak, hiszen az NVIDIA egyre agresszívabb árszabásának köszönhetően az AMD kénytelen újból csökkenteni a HD 7000 sorozat krémjének mondható Radeonok árait.


Az elméletileg még ezen a héten hatályba lépő új árszabás szerint a HD 7950 ára 349-ről 319 dollárra (~ 71 ezer forintra) fog csökkenni, a HD 7870 GHz Editionért 299 helyett már csak 249 dollárt (~ 56 ezer forintot) fog kérni a gyártó, míg a HD 7850 a VRAM mennyiségétől függően (1 vagy 2 GB) 209 és 189 dollárra (~ 46/42 ezer forintra) lesz leárazva. Sajnos a HD 77×× sorozatot nem érinti az akció, ám ami késik, nem múlik.


Ettől függetlenül természetesen az árcsökkentés nem fog napokon belül látszódni a boltokban kapható termékeknél, hiszen először ki kell még futniuk a drágábban beszerzett egységeknek, plusz a nem teljesen referencia kártyák esetében különösen változó lehet az új árazás hatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.