Hirdetés

Csúcs megjelenésű Epson nyomtatók



|

Az Epson USA lakk fekete Artisan fotós multifunkciósokat dobott piacra

Hirdetés

Két új, megjelenésében kiemelkedően stílusos multifunkciós fotónyomtatót jelentett be nemrég az Epson USA. Európában valószínűleg PX700 és PX800 név alatt találkozhatunk majd az Artisan 700 és 800 modellekkel.


Két új prémium kategóriás multifunkciós fotónyomtató jelent meg az Epson USA kínálatában. Az Artisan 700 és Artisan 800 modellek új stílust hoznak a gyártó termék kínálatába, megjelenésükben ugyanis erősen kitűnnek a kockaforma nyomtatók sorából. Elegáns vonalvezetésű, zongora-fekete burkolatot kaptak, emellett a fotós multifunkciósokhoz illően nagy méretű képernyővel segítik az önálló funkciók használatát. A képernyő lehetőséget ad például az automatikus vörös-szem eltávolítás ellenőrzésére is.

 

epsonartisan2_.jpg

 


Mindkét készülék nagy felbontású Claria tintákkal dolgozik, hat különálló nyomtatópatronból, melyeket kifejezetten fotónyomtatásra terveztek. A gyártó maszatolás-, karcolás- és vízálló nyomatokat ígér, ráadásul a laboratóriumi előhívásokhoz képest négyszeres fotó-élettartammal. Az Epson saját Micro Piezo nyomtatófeje 5 -féle cseppméretből válogathat attól függően, hogy épp a finom részleteken vagy a nagyobb homogén területek lefedésén dolgozik épp. A legkisebb lehetséges csepp mindössze 1,5 pikoliteres.


Normál lapokon is jó minőséget ígér a gyártó közleménye. Eddigi tapasztalataink alapján talán túl optimista is a közlemény, mikor percenként 38 vázlat minőségű szövegoldalt ígér és 10 másodperces fotónyomtatást. Tesztünk során ennek mindenképpen utána nézünk, ahogy itthon is elérhetők lesznek az újdonságok.


Másoló funkciókat, önálló fotónyomtatást memóriakártyáról és PictBridge-ről, lapolvasást kínál mindkét modell. Két papírtálcával rendelkeznek, ami megkönnyíti a váltást a normál és fotó média között. Az Artisan 700-ast 2400 dpi-s lapolvasóval szerelték fel, míg a drágább, 800-as modell a nagyobb képernyő mellett dupla felbontással és automatikus lapadagolóval is dicsekedhet . Közvetlen CD/DVD nyomtatásra is ad lehetőséget. A tengerentúlon 200 illetve 300 dolláros árat ígérnek a közleményben, ami természetesen több lesz majd itthon, de egyelőre hivatalos hírt és árakat nem kaptunk.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.