Hirdetés

Csúcskategóriás GPU-hűtőt villantott a MSI



|

A TwinFrozr V hűtőt úgy néz ki, hogy egy GeForce GTX 980-on mutogatták.

Hirdetés

Az MSI néhány rajz segítségével mutatta meg a következőgenerációs videokártya-hűtőjét, a TwinFrozr V megoldását. Ezt kifejezetten a Gaming szériás, csúcskategóriás vezérlőkhöz tervezték. A hűtő prototípusa eredetileg már a júniusi Computexen is látható volt. 

Hirdetés

Az egységben két nagy alumínium borda található, amelyek a GPU-tól öt darab 8 milliméteres, nikkelezett réz hőcsővel vezetik el a termelődő hőt. A bordákat egy pár 100 milliméteres ventilátor hűti, amelyeknek a lapátjait speciálisan tervezi át az MSI azért, hogy kisebb zaj mellett nagyobb légáramot szállítsanak. 

A CGI-s anyagokon látható kártyáról egyébként az is kiderült, hogy nagy valószínűséggel a közelgő GeForce GTX 980-ról van szó. A GTX 970 és a GTX 980 egyaránt az NVIDIA csúcskártyái lesznek, a 28 nm-es GM204-es GPU-val. Sokat már nem kell várni rá, hogy megtudjuk, tényleg a GTX 980-at mutatta-e meg az MSI, hiszen szeptember 19-én remélhetőleg mindkét kártyáról lerántja a leplet az NVIDIA. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.