Hirdetés

Csúcsminőségű tápokkal újít a Seasonic



|

A Platinum és az X sorozatok lesznek ott a Computexen.

Hirdetés

Sok másik gyártóhoz hasonlóan a Seasonic is megragadja a lehetőséget arra, hogy a június 3-án kezdődő Computex kiállításon bemutassa a legújabb termékeit. A tápegységekkel foglalkozó gyártó ezúttal az új Platinum széria 1050 és 1200 wattos kiadását, valamint a frissített X sorozat 1050 és 1250 wattos változatát viszi magával. 

Hirdetés

Ezek mindegyike teljesen moduláris D2D platformra épít, hibrid ventilátorvezérléssel. A megújult 80PLUS Bronze minősítésű S12II széria ezúttal méhsejt mintájú szellőzővel lesz jelen, feketére színezett lapos kábelekkel és az eddiginél is csendesebb 12 centis ventilátorokkal. Ugyancsak az eddiginél halkabb üzemet - és hosszabb élettartamot - tesz lehetővé a Fluid Dynamic Bearing lapát az M12II EVO sorozat esetében. 

A Computex kiállítást gyakran nevezik az ázsiai CES-nek, és minden bizonnyal mindenki megtalálja majd a számára érdekes újdonságokat a hatalmas rendezvényen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.