Hirdetés

Csúcsteljesítményű GeForce GTX 570-ek



|

A Gainward három ventilátort, a Point of View vízhűtéses blokkot rakott a videokártyára, de a Zotac is kínál tuningolt GTX 570-et.

Hirdetés

Több, gyárilag megnövelt teljesítményű GeForce GTX 570-es kártya is érkezett. Az első a Gainward nevéhez fűződik: a GeForce GTX 570 Phantom különlegessége, hogy a GF110-es GPU-ra épített kártya egy igazán különleges hűtőt kapott.

 

A hálós panel porszűrőként használ, alatta három ventilátor hűti a vezérlőt, illetve hat darab nikkelezett hőcső. A 480 CUDA maggal rendelkező kártya megnövelt órajelei 750, 1500 és 3900 MHz (GPU, shader, memória). A 320 bites memóriabusz 1280 MB VRAM-ot kezel. A 3-utas SLI-t támogató Gainward dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimeneteket kapott.

A Point of View a TGT csapatával karöltve mutatta be a GTX 570 Beast modellt, amely egy 9 milliméter vastag, teljes lefedést biztosító AquaCopper vízhűtéses blokkal, és 841, 1682, 3960 MHz-re növelt órajelekkel (GPU, shader, memória) várja a felhasználókat. Erről a kártyáról lemaradt a DisplayPort csatoló, de a többi tekintetben egyezik a Gainward kiadásával. A vezérlő ára 499 euró.

 

A Point of View léghűtéses változatban is kínálja a fenti modellt, amely egy az egyben megegyezik a vízhűtéses változattal, tehát ugyanúgy OC-kártya. Ezért 449 eurót kell fizetni. A Gainward és a PoV mellett a Zotac is bemutatta saját OC-vezérlőjét: a Zotac GeForce GTX 570 AMP! Edition órajelei 780, 1560 és 4000 MHz, minden más tekintetben egyezik az NVIDIA referenciakártyájával (egyedi hűtőt sem kapott). A Zotac kártya ára 383 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.