Hirdetés

Cyborg R.A.T. Albino játékos egér a Mad Catz-től



|

A R.A.T. 7 elsősorban az FPS-kedvelők számára tehet jó szolgálatot.

Hirdetés

Több hónap kísérletezés után a Mad Catz Interactive bemutatta legújabb Cyborg R.A.T. egerét, a R.A.T. 7-et. A játékosoknak tervezett eszköz elsősorban az FPS-kedvelőknek tehet jó szolgálatot.

 

A metál házba bújtatott egér lehetővé teszi a hosszának állítását, illetve a hüvelykujj panelje is testreszabható. A cserélhető ujjbetétes egér 6400 DPI-s iker-lézerszenzort használ. A súlybeállító rendszer segítségével plusz 30 gramm adható a R.A.T. 7 súlyához. Az öt programozható gombhoz három Cyborg mód társul, PTFE Slick talppal, harisnyázott kábellel és aranyozott USB-csatolóval.

 

A Mad Catz sokat vár a legújabb egerétől; a tervek szerint a R.A.T. 7 Albino további sikereket hoz majd a kategóriában. Az újdonság ára 99,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.