Hirdetés

Dagad a Sony bukszája



|

A cég 2,7 milliárd dolláros hasznot jósol

Hirdetés

 

A Sony az utóbbi időben rengeteg problémával nézett szembe, a cégnek gyakorlatilag "felépülésre" volt szüksége. Pénzügyi veszteségek érték őket, sok dolgozót elbocsátottak, a PlayStation 3 várakozáson alul teljesített, és 10 millió hibás notebook-akkumulátort kellett visszahívniuk.

 

A gyártó ennek ellenére most fordulóponthoz érkezett - a jelenleg főként Bravia panelekből, fényképezőkből és mobiltelefonokból talpraállt Sony mostantól nyereségre számít. 2008 márciusára 380 új játékot terveznek megjelentetni legújabb konzoljukhoz. Ryoji Chubachi elnök az idei üzleti év végére 2,7 milliárd dolláros hasznot jósol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.