Hirdetés

Datamancer újra alkot!



|

A steampunk-guru két újabb billentyűzetet dobott piacra - kézzel készített, instant csoda mindkettő.

Hirdetés

Tavaly novemberben mutattuk be Datamancert, azaz Richard R. Nagyot, akit a steampunk stílus egyik nagy gurujának tartanak. Datamancer főleg a billentyűzetekre szakosodot, igaz, hébe-hóba láthatunk tőle komplett számítógépeket is steampunk-köntösben. A két új alkotása is billentyűzet, és bizony nem olcsók (a Marquis nevet kapott verziót 1500 dollárért vesztegeti az eBayen), viszont egyszerűen csodaszépek.


Az előbb említett Marquis antikolt bőrből készült, eredeti 1930-40-es évekbeli írógépbillentyűkkel, az oldala pedig finoman megmunkált, indázott réztábla. A billentyűfeliratok extravagánsak, különlegesek; a font, amit Datamancer a feliratokhoz használt, lenyűgöző.



A Reliquary annyiban tér el az eddigi Datamancer-klaviatúráktól, hogy egy dobozként érkezik, a doboz üvegberakásos teteje védi magát a hardvert, amelyen egy vörös selyem csuklóvédő is található.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.