Hirdetés

DDR3 memória extravagáns hűtővel



|

Heat-pipe rendszerű hűtővel érkezik az új OCZ DDR3 széria

Hirdetés

Az OCZ kifejezetten hisz a DDR3 gyors elterjedésében. Ezt látszik alátámasztani legalábbis legújabb bejelentésük, melyben két DDR3 egységet tártak a nagyközönség elé. A csomagok mindkét tagja kettő és négy gigabájtos kiszerelésben érkezik.

 

ocz_reaper_hpc.jpg

 

 

A gyorsabb PC3-14400 kódjelű alany 1800 MHz-en ketyeg, 8-8-8-27-es késleltetésekkel, míg a kisebb testvér - PC3-12800 - 1600 MHz-es órajelet kapott 7-7-7-24-es késleltetéssel. Mindkét modul 1,9 volton működik, ám az OCZ szakemberei által beépített túlfeszültségvédőnek köszönhetően 1,95 voltig gond nélkül üzemelni fognak.

Az impozáns hőcsöves hűtéssel ellátott modulok élettartam garanciával érkeznek, de hogy pontosan mikor, és mennyiért, azt egyelőre nem tudni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.