Hirdetés

DDR3 memóriák az A-Data-tól



|

Újabb 2 gigahertzes órajel feletti modulok érkeztek a gyártó X-szériájába.

Hirdetés

A DDR3 szabványú memóriamodulok nem mondhatóak nagy újdonságnak a piacon, azonban az eddig viszonylag szegényes támogatottságuk és főleg magas áruk miatt csak most kezdtek el szélesebb körben elterjedni.

 

Természetesen minden valamit magára is adó memóriagyártó rendelkezik már ilyen szupergyors egységekkel, főleg a játékosok kegyeire pályázva. Márpedig ez egy nagy piac, az ágazat nagy felvásárlóereje miatt ha befut egy cég, az enyhén szólva is bomba üzletnek tekinthető.

 

 

a-data-xpg-ddr3-2133mhz.jpg
 

 

 

Kis hazánkban talán nem mindenki találkozott (vagy legalábbis nem emlékszik rá) a tajvani A-Data nevű cégre, amely már régóta kínál extrém teljesítményű RAM-okat. A vállalat most az X-szériás memóriáit frissítette egy csöppet: kiadta az XPG nevű, csupán 2133 megahertzen működő moduljait.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.