Hirdetés

Dell "biometrikus" notebookok



|

Ultravékony Dell noteszek jelentek meg biometrikus biztonsági szolgáltatásokkal

Hirdetés

Vékony kialakítás, kis súly, vezeték nélküli hozzáférés, biometrikus biztonsági szolgáltatások, megnövelt tartósság jellemzik és Intel Core Duo processzorokkal szerelt, üzleti használatra szánt modelleket.

Dell Latitude D620
A Latitude D620 alapkiszerelésének súlya 2 kilogramm. Intel Core Duo processzorral, 14,1 hüvelykes szélesvásznú WXGA kijelzővel, 512 MB osztott DDR2 memóriával, 40 GB SATA merevlemezzel és 802.11 b/g Wi-Fi képességekkel rendelkezik. A 2,54 kilós Latitude D820 alapkonfigurációja Intel Core Duo processzort, 15,4 hüvelykes szélesvásznú WXGA kijelzőt, 512 MB osztott DDR2 memóriát, 40 GB SATA merevlemezt és 802.11 b/g Wi-Fi képességeket tartalmaz.

A Dell proaktívan együttműködött vásárlóival a szolgáltatások tervezésében és a fejlesztések meghatározásában. Ennek eredményeként a Latitude D620 és D820 olyan jellemzőkkel bír, mint a HyperConnected, a "dolgozz bárhol" munkavégzés filozófiájának megvalósítása, amellyel a felhasználók kapcsolatban maradhatnak és üzleti tevékenységük helyszínétől függetlenül hatékonyan dolgozhatnak. Az előzetesen konfigurált 802.11n vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a jelenlegi Wi-Fi hardverek jelentősen megnövelt sávszélességű és hatótávolságú használatát. A Smart Security (Intelligens biztonság) segít az IT menedzsereknek a megfelelő rendszer és hálózat kiválasztásában, egyúttal megakadályozza a fontos adatokhoz való illetéktelen hozzáférést.

Dell Latitude D620

Az integrált opcionális biometrikus ujjlenyomat olvasó, Smart Card, Trusted Platform Module (TPM1.2) ehetővé teszik a vásárlók számára a különböző jogosultság-kezelési formák közötti választást. A felhasználók könnyen engedélyezhetik bármelyik vagy akár az összes felsorolt biztonsági technológiát az előzetesen telepített Dell Embassy Trust Suite alkalmazással. Ha megtörténne a baj, a Computrace lopásgátló és nyomkövető szoftver megállapítja az elveszett notebook helyzetét, ugyanakkor lehetővé teszi az adatok távoli eléréssel való törlését.

Dell Latitude D820
A RoadReady strapabíró kialakítást és kemény tesztelést takar, amely a rendszereket hosszútávú, nagyfokú igénybevételre készíti fel. Magnézuimötvözet burkolat és a vízálló, "kávébiztos" billentyűzet, ütések elleni merevlemez-védelem, fémmerevítésű biztonsági slotok -- ezek minden modellen alapfelszereltségnek számítanak.

A Dell Latitude D620 és D820 felhasználói energiatakarékos Intel Graphics Media Accelerator 950-et vagy nagyteljesítményű NVIDIA Quadro NVS TurboCache grafikus megoldás között választhatnak. A Dell saját "Design a környezetért" programjának szellemében mindkét új rendszer teljesíti az Európai Unió veszélyes hulladékok csökkentését elősegítő direktívájának követelményeit.

Mindkét noteszgép elérhető a Dell magyarországi partnereinél.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.