Hirdetés

Dell és Apple: Behajtani tilos!



|

A Virgin Atlantic is kitiltott repülőiről bizonyos számítógépeket.

Hirdetés

Olvasóink már értesülhettek arról, hogy bizonyos gyártási hibák miatt a világ egyik legnagyobb rendszerintegrátor cége több, mint négymillió akkumulátort hív vissza. A problémát okozó telepek az Apple bizonyos termékeiben is megtalálhatók. Nem kell sok fantázia kell ahhoz, hogy elképzeljük, mekkora bajt -- jobb esetben csak riadalmat -- okozhat a felrobbanó számítógép egy olyan zsúfolt helyen, mint például egy repülő utastere.


Amerika egyik legnagyobb légitársasága, a Virgin Atlantic az akkumulátorok utasfedélzetről való kitiltásával próbál védekezni a balesetek ellen, aki tehát Inspiron, Latitude, iBook, vagy PowerBook géppel szeretne felszállni a járatokra, el kell hogy távolítsa a bajos alkatrészt. A noteszgépek használata tehát nem tiltott, de ehhez csak az ülések mellett található tápcsatlakozót vehetjük igénybe. A túristaosztályon utazók tehát lemondhatnak erről a lehetőségről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.