Hirdetés

Dell Latitude E4310 - drága elegancia



|

A Dell bemutatta a Latitude E4310-et - az elegáns üzleti notebooknak azonban megkéri az árát.

Hirdetés

A Dell hivatalosan is bemutatta elegáns üzleti notebookját, a Latitude E4310-et. A 13,3 hüvelykes gép viszonylag lapos kialakítást kapott, üzletiesen egyszerű külsővel. A Core i5-ös processzorral és SSD-meghajtóval is kérhető gép ára elég borsos, 1149 dollártól indul.

 

Ennek oka, hogy a burkolat részben fémből van, a billentyűzet pedig háttérvilágított. Nem muszáj azonban ilyen sokat költeni annak, aki hasonló notebookot szeretne, ám beéri az előző két plusz szolgáltatás nélkül is.

 

Aki nem vágyik ilyen extrákra, az választhatja az E5410-et, vagy az E5510-et, amelyek megközelítőleg 300 dollárral olcsóbbak. Ezekbe a DDR3-as RAM és a 320 gigabájtos merevlemez mellé Core i3-as vagy i5-ös CPU kérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.