Hirdetés

Dell: pink noteszekkel a rák ellen



|

Egyedi, limitált szériás laptopokkal rukkol elő hamarosan a Dell.

Hirdetés

A Dell és a Cure múlt héten bejelentették, hogy együttműködésbe kezdenek. Ennek lényege az lesz, hogy a számítógép gyártó minden eladott Promise Pink néven árusított laptopja után 5 dollárt adományoz a rákkutatásnak. Szerencsére nem csak egyetlen hordozható számítógépre vonatkozik az életmentő akció, több Dell laptop is elérhető lesz az új színárnyalatban, így például az Inspiron Mini 9 & a Mini 12, az Inspiron 1525, a Studio 15 & a Studio 17, a Studio Hybrid, az XPS M1330, az XPS M1530 és a Latitude E4200.

 

dellpink.jpg
 

 

Ilyen lesz a Dell Promise Pink

 

A Dell reményei szerint a jótékony célt szolgáló pink laptopok nagy sikert aratnak majd a hölgyek körében - főként így Valentin-nap közeledtével, így legalább 250 ezer dollárnyi bevételt várnak az akciótól, ennyit ígértek ugyanis minimum a programnak 2009-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.