Hirdetés

Dell Ultrasharp U3415W, a gamer monitor



|

34 hüvelykes méretével minden gamer igényét kiszolgálja a Dell Ultrasharp U3415W monitorja.

Hirdetés

Egy új, bivalyerős játékos konfiguráció mellé vétek lenne meghagyni a régi monitort, hiszen ezzel lemondunk az élmények jelentős részéről. A Dell szerencsére gondolt a vizualitás elkötelezett híveire, így az hamarosan érkező Alienware Area 51 csúcsszámítógép mellé egy kiváló monitorral is készül. Az Ultrasharp szériába tartozó U3415W legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy 34 hüvelykes méretben hozza el nekünk a látványorgiát.

 

Hirdetés

 

A szélesnél is szélesebb kijelző 21:9 képarányt kínál 3,440 x 1,440 felbontással. A hajlított kivitel a Dell szerint kifejezetten hasznos lehet a gamereknek, mert a szemünk így kevesebb mozgással belátja a széleket is. A decemberben megjelenő Ultrasharp U3415W monitort valószínűleg minden játékos elfogadná karácsonyi ajándékként, a kérdés, hogy pontosan mennyit kell majd lecsengetnünk érte?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.