Hirdetés

DeLOCK Converter USB 2.0 to SATA/IDE



|

Mindenfajta IDE és SATA eszköz külső, USB-s csatlakoztatására kínál lehetőséget a DeLOCK apró terméke.

Hirdetés

Belső merevlemezek és optikai meghajtók külső csatlakozását teszi lehetővé a beszédes nevű DeLOCK Converter USB 2.0 to SATA/IDE. Az eszköz maga egy gyufás-skatulya méretű kis doboz, amely USB 2.0-ás kapun keresztül csatlakozik a számítógépünkhöz. Egyaránt képes kezelni IDE (2,5-es és 3,5-es) és SATA felületű eszközöket, ezek csatlakoztatásához szükséges kábeleket mind megtaláljuk a dobozban: SATA-kábelt és SATA-IDE tápátalakítót is. Emellett természetesen a külső tápegységet is, hiszen a belső eszközök tápellátását nem lehet megoldani USB-n keresztül.


Csatlakoztatás után a 2000-es vagy újabb Windows automatikusan felismeri az eszközt (a Windows 98-hoz használatos meghajtót pedig a mellékelt lemezen vagy a gyártó weboldalán találhatjuk meg). Működését a tetején lévő színes lámpácskák mutatják, innen leolvashatjuk, hogy rendben van-e a csatlakozás, valamint a rákötött eszköz aktivitása is látható.

 

 

delock_web.jpg

 


Tesztjeink során tökéletesen teljesített, a rákötött eszközöket hiba nélkül kezelte, az átviteli sebesség pedig megfelelt a külső USB-s merevlemezekének. Ráadásul rendszerindításra is használható, akár merevlemezről, akár optikai meghajtóról.

 

Adatok:

  • USB 2.0 csatolófelület
  • Külső tápellátás
  • IDE és SATA eszközök támogatása
  • Rendszerindítás lehetősége

 

Értékelés:

Előny: könnyű csatlakoztathatóság, hasznos kiegészítő
Hátrány: újabb adag kábel az asztalon
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.