Hirdetés

Digitális 3D Full HD távcső-kamerákat gyárt a Sony



|

Minőségi paparazzi eszközökről van szó.

Hirdetés

Pénteken lépett be a Sony a távcső-piacra, illetve annak egy új, speciális szegmensébe. DEV-3 és DEV-5 digitális binokuláris távcső modelljei 7,1 megapixeles állóképeket és Full HD mozgóképet képesek rögzíteni, akár 3D-ben is.

A Sony büszkén mutatta be új modelljeit, melyek az első olyan (kereskedelmi forgalomban kapható) digitális távcsövek, melyek Full HD videót rögzítenek. Emellett zoommal és optikai képstabilizátorral is rendelkeznek, akkumulátoruk legfeljebb három órányi 2D felvételre elegendő energiát tárolhat. USB, AV és töltő csatlakozással rendelkeznek.

A DEV-3 10-szeres, a DEV-5 20-szoros optikai zoommal dolgozhat, a nagyobb modell GPS modullal is dicsekedhet. Közös bennük, hogy nem olcsók, csak a téma igazi rajongói, azaz a természet rajongói, vadászok vagy a paparazzi szakma művelői fognak kifizetni értük 1400 illetve 2000 dollárt. Akit viszont érdekel, az sürgősen kezdjen el gyűjtögetni, mert novembertől már rendelhető lesz mindkét modell a Sony webáruházából.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.