Hirdetés

Digitális fal 16 x 46 hüvelyken



|

A VIA Vantage Digital Wall Las Vegas-ban mutatkozott be élőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a digitális tartalomszolgáltatás piacára is szeretne betörni a VIA, amely a Las Vegas-ban tartott DSE kiállításon bemutatta a Vantage Digital Wall nevű rendszerét. Ez a digitális fal teljesen testre szabható, és támogatja a 4K-s felbontást is, valamint akár LED-es háttérvilágítással is alkalmazható. Mindegyik kijelző egyenként 46 hüvelykes, vékony profillal.

A fal fő célja a digitális tartalomszolgáltatás, amiben nagy segítséget jelenthet majd a mozaikos megoldás is. A VIA fala egyszerre hat független, Full HD-s videót tud ugyanabban az időben lejátszani, de természetesen egyet is lehet. A támogatott formátumok között a H.264, MPEG2, MPEG4, VC1, WMV9, WMV, AVI, MKV, ASF, FLV és DVR-MS szerepelnek.

A VIA azt szeretné, ha a Vantage Digital Wall végül ott lenne a reptereken, a szállodákban, a múzeumokban, a bevásárlóközpontokat, a mozikban és a vasútállomásokon is. A digitális fal maximum 16 panelt támogat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.