Hirdetés

Digitális fotókeret a Toshibától



|

A 7 hüvelykes Tekbright LED-es háttérvilágítású LCD-panellel készül.

Hirdetés

A Toshiba Tekbright fotókeret digitális állóképek megjelenítésére szolgál, képernyője 720 × 480 képpont – mely egy átlagos digitális képkeretnél lényegesen nagyobb – felbontású, és a széles képernyős (16:9 képarányú) megjelenítést is támogatja. A képek megjelenítéséhez a felhasználók a keret belső, 64 megabájtos memóriájában tárolhatják képeiket, illetve feltölthetik egy pendrive segítségével vagy a fényképezőgép memóriakártyájáról. Ha pedig több helyre van szükségük, a képgyűjteményeket különböző memóriakártyákról (Compact Flash, SD, MMC, Memory Stick vagy XD) is betölthetik.

 

A keret -- beállítástól függően-- többféleképpen is használható. A legegyszerűbb beállítást választva folyamatosan ugyanazt a képet jeleníti meg, emellett többfunkciós, áttűnési effektusokkal kiegészített diavetítésként is képes a fotók folyamatos, váltogatott megjelenítésére, illetve beállítható úgy is, hogy egyszerre több, akár nyolc kisméretű kép legyen egyszerre látható a kijelzőn. A képek kiválasztását a képböngésző funkció teszi a lehető legegyszerűbbé. A Toshiba Tekbright fotókeret ezenfelül beállítható úgy is, hogy digitális óraként vagy naptárként funkcionáljon.

 

A képkeret zene lejátszására is alkalmas, a felhasználó a képek mellé hangulatban hozzájuk illő mp3 formátumú tölthet fel. A Toshiba Tekbright fotókeret menüje az angol, orosz, lengyel, török, cseh nyelvek mellett a magyar is beállítható.

 

A digitális képkeret ajánlott végfelhasználói ára 35900 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.